Александър Манолев връчи почетния знак на ДАМТН на директора на ГДБОП Ивайло Спиридонов

По случай професионалния празник на Главна дирекция “Борба с организираната престъпност“, председателят на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН) Александър Манолев връчи златния почетен знак на агенцията на главен комисар Ивайло Спиридонов. Отличието се дава за ефективното сътрудничество на дирекцията с ДАМТН, с цел пресичане на престъпни практики и доброто партньорство през годините.

„Вече 26 години името на структурата се е превърнало в синоним за висок професионализъм, а авторитетът ѝ е признат не само в рамките на България, но и извън нейните предели“, каза Александър Манолев по време на официалното честване на празника на специализираната дирекция. Той поздрави всички настоящи и бивши служители на ГДБОП и им пожела сили да преодоляват предизвикателствата и да постигат нови професионални успехи.

ДАМТН активно си партнира с ГДБОП в рамките на Междуведомствения координационен център за противодействие на контрабандата и контрол на движение на рискови стоки и товари, като двете организации са провеждали редица съвместни акции с цел пресичане на криминални действия през годините.

Share this post