Ген. Кирил Войнов връчи почетния плакет на ДАМТН на ректора на ВСУ „Любен Каравелов”

Временно изпълняващият длъжността председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН) Ген. Кирил Войнов връчи почетния плакет на агенцията на проф. д.а.н. арх. Борислав Борисов, ректор на Висшето строително училище „Любен Каравелов“. Това се случи по време на тъждествената церемония по откриването на новата академична 2018/2019 година, в която взе участие и ген. Войнов.

„За мен е удоволствие да поздравя лично Вас академичното ръководство и студентите на ВСУ „Любен Каравелов“ по повод старта на новата академична година и отбелязването на 80 годишнината от създаването на ВУЗ-а. Искам да изразя специалната благодарност за изключителния професионализъм, компетентност и внимание, с които всеотдайно и неуморно работите за подготовката на бъдещите кадри“, заяви и.д. председателят на агенция.

Ген. Войнов подчерта, че се надява ДАМТН и Висшето училище да продължат съвместната си работа за развитието на бъдещи проекти в отделните сектори, за които отговаря агенцията. „Уверен съм, че под Ваше ръководство, ВСУ ще продължи възходящото си развитие, а всички постигнати резултати ще бъдат оценени от неговите възпитаници и те ще продължат да Ви подкрепят в усилията за постигане на по-добро бъдеще“, допълни още той.

Share this post