Компания Кауфланд България ЕООД енд КО – КД съобщава за установено от нея несъответствие с изискванията на Директива 2014/35/ЕС при продукт: Електрическа лампа против насекоми

Компания КАУФЛАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД ЕНД КО – КД съобщава за установено от нея несъответствие с изискванията на Директива 2014/35/ЕС за предоставяне на пазара на електрически съоръжения при продукт: Електрическа лампа против насекоми, марка: My Project, 220V, 3W, баркод: 4063367290183. Лампата е била продавана в магазините на Кауфланд от април 2022 година.

Компанията е установила производствен проблем и е спряла разпространението на продукта от съображения за защита на потребителите. Дружеството е стартирало програма за връщане на закупените лампи и възстановяване сумата от покупката. Клиентите, които са закупили продукта, трябва да преустановят ползването му. Те се приканват да върнат закупения продукт, което може да стане във всеки от магазините на Кауфланд. Сумата за покупка ще бъде възстановена дори без представяне на касов бон.

Компанията спазва стриктно Директива 2014/35/ЕС и всички други приложими регулации. Дружеството информира, че няма други засегнати продукти в магазините на Кауфланд. За повече информация на разположение на потребителите е националният безплатен клиентски телефон 0800 12 220 на компанията.

 

Share this post