Председателят на ДАМТН награждава със златен почетен знак на агенцията 41 служители и представители на обществеността

 

27 служители на Държавна агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН) и 14 изявени представители на обществеността са наградени от председателя на агенцията инж. Петър Горновски със „Златен почетен знак на ДАМТН“. Във връзка с усложнената епидемична обстановка и с цел избягване събирането на много хора, тържественото връчване на отличията ще се извършва поетапно.

На 30.03.2021г., първи своето отличие получи комисар Георги Чергов – началник на Междуведомствения координационен център за противодействие на контрабандата и контрол на движението на рискови стоки и товари в Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ – МВР. Наградата „Златен почетен знак на ДАМТН“ втора степен за отлично съвместно сътрудничество, беше връчена в заседателната зала на агенцията от Председателя на ДАМТН инж. Петър Горновски.

На 31.03.2021г. и 01.04.2021г. предстои връчването на наградите на 27 служители на ДАМТН. Те са отличени за  „висок професионализъм, компетентност и всеотдайност; за проявените аналитичност, иновативност и постоянство в работата; за показани отговорност и лоялност; за демонстрираните умения, знания и лични качества при изпълнение на задълженията; за изключителен принос към дейността на ДАМТН“.

До края на месец април ще бъдат връчени отличията и на останалите 13 изявени представители на обществеността. Със своята дейност, те са дали съществен принос за развитието на ДАМТН и са допринесли за отличното съвместно сътрудничество между агенцията и представляваните от тях организации и институции.

Share this post