Проведе се 76-тото издание на Международния технически панаир

На 21.09.2022г. се проведе тържественото връчване на златните медали и дипломи от 76-я международен технически панаир в Международен панаир Пловдив.

Носителите на най-високото отличие в българската индустрия се определиха от експертно жури с председател инж. Петър Горновски – председател на Държавна агенция за метрологичен и технически надзор /ДАМТН/, заместник-председател доц. д-р Иван Соколов – главен директор на „Международен панаир Пловдив“ и експерти от ДАМТН в състав Виктория Чингарова – главен инспектор в РО „Южна Централна България“ на ГД „Инспекция за държавен технически надзор“, Борис Калчев – главен инспектор в РО „Южна Централна България“ на ГД „Инспекция за държавен технически надзор“, Моника Спасова – старши инспектор в РО „Южна Централна България“ на ГД „Надзор на пазара“, Иван Немски – инспектор в РО „Южна Централна България“ на ГД „Метрологичен надзор“, Жана Начева – главен инспектор в РО „Южна Централна България“ на ГД „Надзор на пазара“ и Юрий Станков – старши инспектор в РО „Южна Централна България“ на ГД „Надзор на пазара“.

Международният конкурс е утвърдена традиция на есенното изложение, като основен акцент са иновативните продукти с високо качество.

              

Share this post