Служителите на ДАМТН в Русе вече работят в нов офис

23 служители от 7 дирекции на Държавна агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН) се настаниха в новия регионален офис на агенцията в Русе. Напълно ремонтираният офис се намира на ул. „Мария Луиза“ №19 в централната част на дунавския град. Новата придобивка за агенцията беше официално открита с водосвет на 11.02.2022г. Лентата прерязаха председателят на ДАМТН инж. Петър Горновски, областният управител на Русе Анатоли Станев и кметът на града Пенчо Милков. На откриването присъства и доскорошният заместник областен управител Валентин Колев.

“Благодаря за търпението на служителите ни, които години наред вършеха работата си в нечовешки условия. Радвам се, че успяхме да създадем едно приветливо работно място за всички тях”, каза в приветствието си председателят на агенцията Петър Горновски.

“Вашата работа е от голямо значение. Вие мотивирате така нужната в ежедневието ни прецизност и поддържане на стандартите за качество в различните сфери от обществения живот”, каза кметът Пенчо Милков.

Областният управител Анатоли Станев приветства идеята за подновяване на материалната база на държавните институции и сподели надеждата си това да допринесе за ползотворна работа и още повече успехи на работещите в нея.

Ремонтът на работните помещения е на стойност близо 140 000 лв. Значим принос за предоставянето на които има и бившият зам.-областен управител Валентин Колев.

Офисът на ул. „Мария Луиза“ ще замени досегашния, който се намираше в края на Русе и достъпът до него затрудняваше както работещите там служители, така и гражданите, които ползват услугите на ДАМТН.

 

Share this post